谈判技巧

【有趣的小学英语脑筋急转弯】有趣的英语脑筋急转弯

谈判技巧 2019-07-22 点击: 手机版
英语脑筋急转弯其实就是一种游戏,一些青少年儿童尤其喜欢玩这种游戏。它不仅能丰富人们的文化生活,还能提高智力呢。下面学习啦小编为大家揭晓答案,希望大家喜欢。

 有趣的小学英语脑筋急转弯

  趣味英语脑筋急转弯

  1. When can you get water with a net?

  什么时候可以用网兜装水?

  答: When water is turned into ice.

  当水结成冰时。

  2 . Why is the pig always eating?

  猪为什么没完没了地吃?

  答: He's making a hog of himself.

  它想成为一只肉猪。

  3 . What's the longest word in the world?

  世界上最长的单词是什么?

  答: Smiles. Because there's a mile between the letter 's'.

  微笑。因为两个字母S中间隔了一里。

  4 . What question is that to which you must always answer yes?

  什么问题你只能回答yes?

  答: What does y-e-s spell?

  当别人问你yes怎么拼。

  5 . Where were you when the power was cut off?

  当停电的时候你在哪?

  答: In the darkness.

  在黑暗中。

  6. Will liars be honest after they die? (骗子死了之后会诚实吗?)

  No, they wont。 They lie still after they die。(不会,他们依旧撒谎。Lie still 躺着不动,依旧撒谎。)

  7. What always goes up and never goes down? (什么东西只升不降?)

  Your age。 (你的年龄)

  8.Why is the lipary the highest building?(为什么图书馆是最高的建筑物?)

  It has the most stories。 (它的楼层最多。Story 故事,楼层)

  9. What is the smallest pidge in the world? (世界上最小的桥梁是什么?)

  The pidge of a nose。 (鼻梁)

  10. What is the difference between the North Pole and the South Pole? (北极与南极的区别是什么?)

  A whole world。 (整个世界。 a world of difference 天壤之别)

  11. What makes naughty boys long to work in a clock factory? (淘气的男孩为什么想去钟表厂工作?)

  They want to make faces。 (make face 做鬼脸,做钟表面)

  12. What bird lifts heavy things? (什么鸟能举起重物?)

  Crane。 (鹤。Crane鹤,举重机)

  13.What stays hot even if put in a fridge? (什么东西就是放在冰箱里也是热的?)

  Keys:Pepper(辣椒)。(hot 有两个意思:热的;辣的。)

  14.Which side is the left side of a pie? (哪边是馅饼的左边)

  Keys:The side that is not eaten yet.(还没有吃的那一边)。(the left side of a pie 有两层意思:饼的左边;饼剩下没吃的那一边。)

  15.When is a door not a door? (什么时候门不是门?)

  Keys:When its ajar. 当它虚掩时。(ajar/+'DNα:/adj(门)虚掩着,露了一条缝的音似ajar(一只壶)。)

  16.When are boys not boys? (什么时候男孩不是男孩?)

  Keys:When theyre bare-footed. 当他们赤脚时。(bare-footed 赤脚,音似bear-footed,脚和熊一样。)

  17. A man went outside in the pouring rain with no protection, but not a hair on his head got wet. How come?

  一个男人站在倾盆大雨中,没有任何遮挡的工具,但他的头发一点都没湿,这是为什么?

  QUESTION : John's father has five sons named Alan, Blan, Clan and Dlan. What did he call his fifth son?

  ANSWER : The man is bald

  答案:那男人是个秃子。

  18.小明的爸爸有五个儿子,他们的名字叫一毛,二毛,三毛,四毛。那第五个儿子叫什么名字?

  QUESTION : A taxi driver is going down a one way street the wrong way, he passes twelve cops. Why does he not get arrested?

  ANSWER : John

  答案:小明。

  19. QUESTION : What is directly in the middle of Australia?

  问题:澳大利亚的正中间是什么?

  ANSWER : The letter R

  答案:字母R。

  20. QUESTION : A soccer player kicks a ball. It goes ten feet and comes back to him. How is this possible?

  问题:足球运动员踢向一个球,这个球足足飞了10英尺,又飞了回来。这是为什么?

  ANSWER : He kicked the ball upwards

  答案:他把球往上踢。

本文来源:http://www.xiaopihai.cn/koucai/tanpanjiqiao/2019/0722/60.html

推荐访问:脑筋急转弯 小学英语 有趣 10个有趣的脑筋急转弯 趣味英语脑筋急转弯
相关推荐