技术论文

[提高智商的英语脑筋急转弯] 关于英语脑筋急转弯

一些英文的脑筋急转弯,在学到英文的其次还能提高思考智商。下面小编为你整理英语脑筋急转弯,希望能帮到你。

  英语脑筋急转弯

  Questions:

  1.How can you buy eggs and be certain there are no chickens

  inside them

  怎样在买蛋时确保蛋里没有未孵出的小鸡

  2.Which has more legs,a cow or no cow

  一头牛和没有牛,谁的腿多

  3.What are you doing in front of the mirror and with you

  eyes shut

  你闭着眼睛在镜子前面干什么

  Keys:

  1.Buy duck eggs or goose eggs.

  买鸭蛋或鹅蛋.

  2.No cow. A cow has only four legs but no cow has five legs.

  没有牛,因为一头牛有四条腿,没有牛有五条腿.

  3.I'm trying to see what I look 1ikewhen I'masleep.

  我在看我睡着是什么样子.

  Notes:

  1.goose/gu:s/n.鹅

  英语绕口令

  1 Of all the felt I ever felt, I never felt a piece of felt which felt as fine as that felt felt, when first I felt that felt hat's felt.

  2 Old oily Ollie oils old oily autos.

  3 Once upon a barren moor there dwelt a bear, also a boar. The bear could not bear the boar. The boar thought the bear a bore. At last the bear could bear no more of that boar that bored him on the moor, and so one morn he bored the boar - that boar will bore the bear no more.

  4 One smart fellow, he felt smart. Two smart fellows, they felt smart. Three smart fellows, they all felt smart.

  5 One-One was a racehorse. Two-Two was one, too. When One-One won one race, Two-Two won one, too.

  6 Pacific Lithograph.

  7 Peggy Babcock.

  8 Plague-bearing prairie dogs.

  9 Please pay promptly.

  10 Peter Piper picked a peck of pickled pepper prepared by his parents and put them in a big paper plate.

  英语脑筋急转弯

  Questions:

  1.Two mother sand daughters are planning to go to Londonby train.How many tickets should they buy

  两对母女计划乘火车去伦敦,请问要买几张票

  2.Where have I seen your face before

  我以前在哪儿见过你这张面孔

  3.What al ways enters the house through the keyhole insteadof the front door

  什么东西不从前门而从钥匙孔进屋

  4.What's the best cure for insomnia

  治疗失眠最好的药方是什么

  Keys:

  1.Three,for they're daughter,mother and grandmother.

  三张,因为这两对母女由女儿,母亲,外婆组成.

  2.Where it is now.

  就在目前这个位置.

  3.A key.

  钥匙.

  4.A good night's sleep.

  好好睡一夜.

  Notes:

  4.insomnia/ in>smni+/n.失眠

  英语绕口令

  1 Ed had edited it.

  2 Flash message!

  3 Flee from fog to fight flu fast.

  4 Fred fed Ted pead, and Ted fed Fred pead.

  5 Freshly fried fresh flesh.

  6 Freshly-fried flying fish.

  7 Friendly Frank flips fine flapjacks.

  8 Fuzzy wuzzy was a bear. Fuzzy wuzzy had no hair. Fuzzy wuzzy wasn't fuzzy. Was he?

  9 Gertie's great-grandma grew aghast at Gertie's grammar.

  10 Girl gargoyle, guy gargoyle.

  简单英语的脑筋急转弯:

  1. why are people tired on April Fool's Day? 为什么在四月一日愚人节人们都很累?

  答案:Because they have just had a long March因为他们刚度过了一个很长的三月(行军)march除了三月以外还有行军的意思。

  2. what letter is an animal?哪个字母是一个动物?

  答案:B(Bee)

  3. What letter stands for the ocean? key:C(sea) 哪个字母坐落在海边?

  答案:C(sea)

  4. what letter is a question? 哪个字母是一个问题?

  答案:Y(why)

  5. what letter is your eye? 哪个字母是你的眼睛?

  答案:I(eye)

  6. what letter is a vegetable? 哪个字母是一种蔬菜

  答案:P(pea)豌豆

  7. what stays hot even if put it in a fridge? 什么东西即使放到冰箱中也是热的?

  答案:pepper(胡椒粉)

  8. what fruit is never found singly? 什么水果永远都不会是单数?

  答案:pear(梨子)因为pear和pair(一双)读音相同。

  9. With which hand do you write? key:neither,i use a pen!你用哪只手写字呢?

  答案:都不用,我用笔

  10. what man cannot live in a house?什么人不能住在房子里?

  答案:snowman(雪人)

  11. What never asks questions but gets a lot of answers?什么东西永远不问问题但是却能得到很多答案?

  答案:dictionary (字典)

  12. What question can you never answer Yes to?什么问题你永远也不能回答是

  答案:Are you dead?(你死了吗?)Are you asleep?(你睡着了吗)

  13. You have it.You read it.There're some pictures in it?你拥有它,你可以阅读它,它有些图片在里面,它是什么?

  答案:book(书)

  14. A mouse has a large pocket. What is it?一种鼠有一个大袋子,它是什么?

  答案:a kangaroo(袋鼠)

  15. It has a head ,but no neck.It has a body,but no warmth.NO feet,but can travel?它有头,但没有脖子,有身体,但不温暖,没有脚,却能旅行。

  答案:a car(汽车)


本文来源:http://www.xiaopihai.cn/lunwen/jishulunwen/2019/0722/46.html

推荐访问:英语 智商 脑筋急转弯 提高 高智商脑筋急转弯 脑筋急转弯智商
相关推荐